La mirada penetrant de la fotògrafa albacetenya Eva Flores a Almussafes

Jueves, 17 de enero de 2013 | e6d.es
• 'Camino del Alma' és el títol de l'exposició que trasllada la població els reflexos d'alguns dels més bells paisatges del món

A través de símbols tan purs com l'aigua, la naturalesa o els reflexos, l'artista albacetenya Eva Flores mostra en el Centre Cultural d'Almussafes el resultat d'una labor fotogràfica gestada durant els últims dos anys, basant-se en “El mite de la caverna” de Plató. Camino del Alma és el títol que resumix la col•lecció fotogràfica que suggerix una pintura de caràcter intimista i que s'inaugurarà a partir de les 20 hores de demà divendres.
Segons la pròpia artista, “Camino del Alma invita a reflexionar i a descobrir l'al•legoria sobre dos mons, ja que totes les imatges exposades són reflexos i ombres de paisatges existents a Espanya, però també en distintes països del món, com Portugal o Polònia”.
Mª Carmen Calero, col•laboradora en la mostra de la fotògrafa Eva Flores, afirma que la seua obra comprén detindre el món en imatges etèries, captant l'efímer de cada segon i al mateix temps la seua immortalitat, creant així un art delicat i decoratiu per a amants de allò sublim.
Originalitat també en la presentació de la col•lecció fotogràfica, ja que cada una de les imatges que la integren es presenten en format 60x40 en l'interior d'unes vitrines de fusta de roure, elaborades i pintades per la pròpia artista.
Enquadraments molt cures i cap retoc fotogràfic aplicat a les imatges són dos dels senyals d'identitat de “Camí de l'Ànima”, mostra que es podrà visitar fins al pròxim 18 de febrer en la sala d'exposicions del Centre Cultural. La pròpia artista assistirà demà divendres a l'acte inaugural, que comptarà així mateix amb la presència de la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell.
Ajuntament d'Almussafes