La metgessa d'Almussafes Delia Acevedo completa el seu doctorat en Medicina i Cirurgia

MiÚrcoles, 24 de julio de 2019 | e6d.es
• El seu estudi Ús un treball amb el qual busca ajudar al diagn˛stic precoš del cÓncer de c˛lon i ressaltar els beneficis de la dieta mediterrÓnia
.
._000049

._000644
El passat divendres 19 de juliol, l’almussafenya Delia Acevedo León, metgessa de l'Hospital Universitari Dr. Peset de València, especialista en Anàlisis Clíniques i col•laboradora docent de la Universitat de València (UV), va presentar amb èxit la seua tesi doctoral, titulada "Relació de l'estrés oxidatiu i lesió del material genètic amb la patogènia del càncer colorectal". D'aquesta forma, Acevedo s'ha convertit de manera oficial en doctora en Medicina i Cirurgia.
El treball, desenvolupat a través del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular-Incliva de la Facultat de Medicina de la UV i sota la direcció dels professors Guillermo Sáez Tormo i Celia Bañuls Morant, se centra en l'estudi de les possibilitats d'aconseguir un diagnòstic precoç del càncer de còlon, al mateix temps que ressalta els beneficis de seguir la dieta mediterrània per a la prevenció d'aquesta malaltia.
La també tutora de metges residents en l'especialitat d'Anàlisis Clíniques en el citat centre sanitari es mostra molt contenta per haver pogut completar aquesta important meta professional que li ha permés aprofundir encara més en una de les seues principals inquietuds en l'àmbit de la salut.
Ajuntament d'Almussafes

 

._000349


._000296