La Mancomunitat de la Ribera Alta i l’Ajuntament d’Albalat de la Ribera presenten la visita virtual a la Casa del Bou

Domingo, 20 de junio de 2021 | e6d.es
• La visita está composada per 16 panoràmiques fotoesfèriques d’alta qualitat

._000816
La Casa del Bou, un singular edifici del segle XVII – XVIII d’Albalat de la Ribera, pot ser visitar des d’ahir de manera virtual gràcies a la visita realitzada per la Mancomunitat de la Ribera Alta dins del projecte Riberana. Aquest tour virtual ha estat presentat públicament a la Cambra de la Casa del Bou aquestdimarts de vesprada. La visita está composada per 16 panoràmiques fotoesfèriques d’alta qualitat, més de 4.800 imatges i diversos punts d’informaciódisponibles en valencià, castellà i anglés. La visita pot realitzar-se a través de la web Riberana, clicant en l’enllaç: https://bit.ly/CasaBouVR
Txema Pelàez, president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha destacat que “des de hui, qualsevol persona des de sa casa, des del mòbil o l’ordinador, podrà descobrir els racons d’aquest edifici singular, gràcies al treball del nostre departament de digitalitzacióde patrimoni. “Riberana.es incorpora” ja uns 40 elements del patrimoni de la Ribera Alta i Baixa, com la Torre Racef d’Almussafes o un vídeo 360 junt al far de Cullera”.
“Des de l'ajuntament d'Albalat donem les gràcies al president de la mancomunitat de la Ribera Alta, TxemaPeláez, per inclouredinsdel programa Riberana la visita virtual a la Casa del Bou d’Albalat. Apreciem l'esforç realitzat per donar a conèixer el patrimoni del nostrepoble"declaraval’alcalded’Albalat, FelipHernandis.
Per la seua banda, Melissa Fons, regidora del PSPV d’Albalati impulsora de la idea, assegurava sentir-se “molt orgullosa de saber que a partir de hui hemaconseguit que una part del nostretresoretcom a poble es puga visitar arreu del món. Solsamb un clic es pot visitar aquestedifici tan emblemàtic per a totselsalbalatencs i albalatenques, una casa que ens representa a totes i tots i ens fa saber d'onvenim. Per respecte alsnostresavantpassats i a les futuresgeneracions, des de les institucionspúbliquesteniml´obligació no només de recuperar i conservar el patrimoni, sinó de millorar-lo i posar-lo a l´abast de qualsevolciutadà i ciutadana. I aixòés el que hemaconseguit hui. Moltesgràcies a l´equip de Riberana, agrair-los de manera personal el seu interés des del primer moment que vaig contactar ambells.” La col•laboracióentre lAjuntament i la Mancomunitat ha permés ara que aquestpatrimoni local s'integre en un projectecom Riberana amb la finalitat de la seua difusió i preservació digital.
Mancomunitat de la Ribera Alta