La Junta Local Fallera de Sueca ha celebrat el mig any faller

Jueves, 8 de octubre de 2015 | e6d.es
• Eila Colomar, fallera major de Sueca, ha concedit l’espiga d’or a tots els fallers majors de 60 anysEl passat 26 de setembre, va tindre lloc al casal de la falla  Plaça de Cervantes la tradicional celebració del Mig Any Faller, acte organitzat per la Junta Local Fallera i amb la assistència de l’Alcaldessa de l’Excel·lentíssim  Ajuntament de Sueca, Raquel Tamarit, el Regidor de Festes, Pau Roselló, així com els representants dels grups polítics.
Els presentadors i membres de la Junta, Rosa Muñoz i Pau Tomàs, començaren cridant al Regidor de festes, a l’Alcaldessa de Sueca, cort d’honor, Fallera Major 2015 i al President de la Junta Local, Vicent Llopis,  que inaugurà  l’acte  amb unes paraules de benvinguda.
Amb el parlament del regidor de Festes a tot el col·lectiu faller i el lliurament d’un detall a a totes les comissions falleres es va imposar la màxima recompensa de la Junta Local, l’espiga d’or, als majors de 60 anys imposada per la Fallera Major de Sueca 2015, Eila Colomar. 
Després de reconèixer els mèrits als guardonats per la seua col·laboració dintre de la seua falla, es va cridar a la Cort (Zaida, Anna, Ruth, Lluch, Isabel i Laia) i a la Fallera Major 2016, Sara Roselló, que van rebre de mans de les seues  antecessores, la banda perquè la guarden i custodien fins el dia de la seua Presentació.
Eila Colomar,  Fallera Major 2015, es va acomiadar amb un emotiu discurs d’agraïment a totes les persones que l’han acompanyat en el seu regnat. I seguidament tancà l’acte les paraules de l’Alcaldessa i fallera, Raquel Tamarit.
Des d’aquestes línies, felicitar a tots els guardonats i els desitgem que sempre perdure el seu esperit faller i també a totes les comissions falleres per la seua assistència i col·laboració.
Junta Local Fallera de Sueca