La jove de Benifaió jugadora de petanca Melanie Hernández, bronze en el Campionat Europeu de Petanca sub-23

Jueves, 25 de octubre de 2018 | e6d.es
• Melanie va aconseguir, junt amb les seues companyes de grup sub-23 femení Sara Diaz, Laura Llul i Miriam Domeme, un merescut tercer lloc
._000523
._000520
La jove de Benifaió jugadora de petanca Melanie Hernández Pérez, fa uns dies va aconseguir, amb la selecció espanyola de Petanca, la medalla de bronze en el Campionat Europeu de Petanca sub-23 disputat al municipi de El Ejido (Almeria). Melanie va aconseguir, junt amb les seues companyes de grup sub-23 femení Sara Diaz, Laura Llul i Miriam Domeme, un merescut tercer lloc a un campionat on van participar molts països europeus. Espanya, amb la seua selecció de jugadors i jugadores, va aconseguir un total de 5 medalles front a les 6 que es podien guanyar.