La JLF presenta a les autoritats la nova fallera major de Sueca i la seua cort d’honor

Martes, 5 de agosto de 2014 | e6d.es
• L'alcalde rebé a Eila Colomar i la cort d’honor, Alba Galiana, Patricia Martínez, Carla Ferrer i María Pérez

._000300
El saló de plens de l’Ajuntament va acollir ahir a la vesprada l’acte protocol·lari que la Junta Local Fallera de Sueca organitza per a presentar a les noves representants del col·lectiu faller de Sueca, El Perelló i Mareny a les autoritats municipals. Així mateix, seran també les representants de les Festes Majors del municipi en 2015.
La nova Fallera Major, Eila Colomar Ribera, i la seua cort d’honor, Alba Galiana Moya; Patricia Martínez Tomás; Carla Ferrer Baldoví y María Pérez Campillo; junt als membres de la Junta Local Fallera, amb el seu president al front, Vicent Llopis, van ser rebuts per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; y casi la totalidad de la corporació municipal.
“Una vegada més el món faller posa en escena tots els actes que formen la nostra Festa i que durant tot l’any estan repartits en el calendari. Des de l’Ajuntament de Sueca i des de la meua regidoria farem tot el que siga necessari perquè les noves falleres de 2015 tinguen un record inoblidable d’eixa etapa una vegada finalitze el seu regnat”, va afirmar el regidor de Festes, Dimas Vázquez. L’alcalde de Sueca va agrair a la Junta Local Fallera el gest de presentar a les autoritats les noves representants, tant del col·lectiu faller, com de les Festes de l’any que ve. “Les Falles són les nostres festes per antonomàsia i heu de ser conscients que aneu a representar-les. Per a compensar l’esforç que suposa per a les vostres famílies, vos demane que disfruteu perquè serà una experiència única e irrepetible”, els va dir l'alcalde.
Ajuntament de Sueca