La Guàrdia Civil deté a una persona per cometre un robatori amb una navalla a Alberic

Martes, 24 de noviembre de 2020 | e6d.es
• El detingut va posar l'arma blanca en el coll d'una dona per a sostraure-li la bossa i li va causar lesions en una mà

 

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de manera permanent, en el marc del pla d'actuacions per a la prevenció de robatoris amb violència, ha detingut a un home com a presumpte autor de delictes  de robatori amb violència i intimidació i trencament d'ordre d'allunyament a Alberic.
La Guàrdia Civil d'Alberic inicià un operatiu en tindre coneixement  d'un robatori amb violència en el qual l'autor va posar una navalla en el coll a la víctima, li va agafar la bossa i li causà lesions amb l'arma blanca a la mà. Fruit de les gestions realitzades pels responsables d'aquest operatiu es va aconseguir detindre a un home de 27 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de delictes de robatori amb violència i intimidació i trencament d'ordre d'allunyament. En el registre realitzat en l'habitatge es localitzà la bossa la víctima, l'arma blanca utilitzada i les robes que portava en el moment de cometre el fet.
A aquesta persona li la buscava també per un altre delicte de robatori amb intimidació en el metre d'Alberic el dia 29-09-2020 i un trencament d'ordre d'allunyament sobre la seua parella comés el 10-11-2020.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm.3 d'Alzira. 
E6D
Guàrdia Civil