La GuÓrdia Civil desmantella un cultiu de 45 plantes de marihuana en un xalet pr˛xim a Carlet

Lunes, 21 de octubre de 2019 | e6d.es
• S'ha procedit a la detenciˇ d'una persona pels delictes de cultiu i elaboraciˇ de drogues

._000625

._000604
Dins dels serveis establits per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil d'Enguera venia investigant la possible existència d'una plantació clandestina de cultiu il•legal de marihuana en un xalet pròxim a Carlet.
En el marc de l'operació “CABOLLO” iniciada per la Guàrdia Civil de Carlet en col•laboració amb la Unitat Adscrita de la Comunitat Valenciana a principis d'aquest mes, s'ha procedit contra una persona per la seua implicació en un delicte de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents.
La fase d'explotació va culminar quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir al registre d'aquesta habitatge que es trobava en un Xalet situat als afores de la població, donat la forta pudor que desprenia l'habitatge, van comprovar que es tractava de marihuana, on es van trobar en diferents estat de maduració 45 plantes de marihuana.
Per tot això es procedeix a la detenció d'un home de 48 anys de nacionalitat espanyola, per la seua implicació en un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Amb aquesta actuació s'han pogut intervindre 45 plantes de marihuana amb un pes aproximat de 90 Kg. A més de les plantes intervingudes en aquesta operació, els agents van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana. En aquest dispositiu han participat a més dels agents de la Guàrdia Civil de Carlet, agents de la Unitat Adscrita de la Comunitat Valenciana. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Carlet.
E6D
Guàrdia Civil._000006VD