La Guārdia Civil desmantella un clan familiar dedicat a la realitzaciķ de delictes en diverses poblacions

Lunes, 10 de junio de 2019 | e6d.es
• En l'operaciķ es va registrar una vivenda de Cullera
._000688
L'operació “KOBOLD” s'inicià per la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna al de tindre coneixement de la comissió d'una estafa a un individu d'avançada edat. Arran d'eixa denúncia i de la identificació dels autors es té coneixement que es tracta d'una família de la localitat de Tavernes de la Valldigna amb nombrosos antecedents policials.
Després d'una llarga investigació es determinà la suposada implicació d'aquest clan familiar en l'estafa de 15.000 euros, després de suplantar la identitat d'una persona d'edat avançada, així com tot un entramat dedicat al tràfic de drogues (tant cocaina com a marihuana), blanqueig de capitals (adquirint nombrosos béns, immobles, vehicles, joies) estafes (realitzant prestem a persones majors), aconseguint identificar tant el nucli central del clan, com a les persones que assessoren i faciliten la venda de les substàncies.
Per tot això el passat 4 de juny es va procedir a l'explotació de l'operació i que va consistir en la realització de 19 registres domiciliaris 16 d'ells en la localitat de Tavernes de la Valldigna, 1 d'ells a Cullera, 1 d'ells a Simat de la Valldigna i 1 d'ells a Gandia, procedint a la detenció de 15 persones, 13 d'elles a Tavernes de la Valldigna, 1 d'elles a Gandia i 1 d'elles a Simat de la Valldigna. S'han pogut intervindre:
Drogues.- 1 quilograms de cocaïna, i ½ quilogram de marihuana.
Diners en metàl•lic.- 40.000 Euros en bitllets principalment de 50 euros.
Joies.- nombroses valorades en 20.000 euros aproximadament.
Vehicles.- 8 vehicles i 2 motocicletes valorats en 100.000 Euros.
Immobles.- es procedeix al bloqueig econòmic de 5 immobles en la localitat de Tavernes de la Valldigna, i 1 a Cullera valorats en 300.000 Euros.
1 pistola detonadora de la marca beretta.
Nombrosos aparells electrònics (televisions i telèfons mòbils d'alta gamma), valorats en 10.000 euros.
Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats d'Instrucció núm. 6 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil._000606
 ._000679