La Guārdia Civil desmantella dos punts de venda de substāncies estupefaents a Sueca i Fortaleny

Jueves, 1 de julio de 2021 | e6d.es
• S’ha detingut a 4 persones com a suposats autors d'un delicte de trāfic de drogues, pertinenįa a grup criminal i tinenįa ilˇlícita d'armes

 

Dins dels serveis establits per a previndre el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents a la província de València i erradicar els punts de venda de droga a la menuda, la Guàrdia Civil de Sueca, ha desmantellat dos punts de venda de droga a la menuda en les localitats de Sueca i Fortanely.
Tres homes i una dona d'edats compreses entre els 30 i 60 anys de nacionalitat espanyola, han sigut detinguts per la seua presumpta implicació en els delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i tinença il·lícita d'armes.
A principis del mes de febrer de 2021, es va rebre informació que en una caseta de camp de la localitat de Fortaleny diverses persones es dedicaven a la venda i subministrament de substàncies estupefaents, en concret cocaïna.
Després de realitzar gestions, per part dels agents, per a verificar la informació aportada es van observar indicis que apuntaven que aquesta informació era certa, pel que es va procedir al va iniciar de l'operació “ADAMANTE”.
Durant el temps que va durar la investigació, al voltant de 4 mesos, es va observar que els detinguts realitzaven la venda de la substàncies tant dins de la caseta de camp, que la qual era propietari un dels implicats, com en el propi carrer, traslladant-se personalment al punt on els compradors indicaven, a fi de realitzar-se la venda. Es va detectar, que per al trasllat i emmagatzematge de les substàncies estupefaents els autors realitzaven contra-vigilàncies a fi de no ser detectats per possibles patrulles de la Guàrdia Civil.
Finalment, es va poder identificar als autors per a concretar els qui formaven aquest grup criminal, es va realitzar entrada i registre en els domicilis dels implicats. En aquests registres, es van recopilar diverses evidències, per a la venda i elaboració de substàncies estupefaents. Posteriorment, es va aprendre mes de 4.000 euros en moneda fraccionada, 2 bascules de precisió, 4 telèfons mòbils, 25 gr de cocaïna, marihuana en dosi preparada per a la venda i una escopeta de caça no registrada.
Pels fets ocorreguts, es va procedir per part de la Guàrdia Civil de Sueca, a la detenció de 4 persones, 3 homes i una dona de nacionalitat espanyola, d'edats compreses entre 30 i 60 anys.
Com a resultat d'aquesta operació, van quedar desarticulats dos punts de venda de drogues a la menuda que estava generant gran alarma social entre el veïnat.
Els detinguts i les diligències, van ser posats a la disposició del jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 3 de Sueca, (València).
E6D | Guàrdia Civil