La Guàrdia Civil desmantella un cultiu de més de 2.300 plantes de marihuana en una nau industrial de Sollana

Jueves, 29 de noviembre de 2018 | e6d.es
• I deté a tres persones, una dona de nacionalitat xinesa i dos homes de nacionalitat vietnamita


La Guàrdia Civil d'Almussafes, en el marc de l'Operació “OLIVARONS”, desenvolupada en la comarca de la Ribera Baixa, va tindre coneixement d'un suposat delicte de cultiu de drogues a l'interior d'una nau industrial de la població de Sollana. Per açò, el passat 22 de novembre es va realitzar un operatiu de la Guàrdia civil d'Almussafes a fi d'esclarir estos fets i detenir als autors. Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d'este operatiu, es va poder comprovar que almenys tres persones estaven utilitzant una nau industrial a Sollana, condicionada per a satisfer les necessitats de les plantes quant a la llum, humitat, temperatura ja que comptaven amb ventilació, extractors i aires condicionats.
La fase d'explotació d'esta operació va culminar quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de tres persones, una dona de nacionalitat xinesa i dos homes de nacionalitat vietnamita, amb edats compreses entre 32 i 35 anys, per la seua suposada implicació en els delictes contra la salut pública, defraudació del fluid elèctric i pertinença a organització criminal.
En el registre practicat pels agents encarregats de l'operatiu s'ha confiscat més de 2.300 plantes de marihuana, centenars de tests, sacs d'abonament i garrafes de fertilitzant en líquid. A més d'aparells electrònics com a ventiladors, aires condicionats, transformadors elèctrics i lluminàries amb bombeta. Les diligències han sigut lliurades al Jutjat d'Instrucció nº 2 de Sueca. 
E6D
Guardia Civil