La festa arriba amb la primavera a Mareny de Barraquetes

Lunes, 13 de marzo de 2017 | e6d.es
• Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes, ens parla de les festes preparades per a Falles, Pasqua i la nit de Sant Joan

._000368
La festa de les falles, representada la Falla Sol i Tarongers, ja comença a donar-li vida al poble de cara a estos primers dies de la primavera a Mareny de Barraquetes. Segons Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes, “no pares mai, els fallers són gent molt activa que estan fent coses durant tot l’any, han  fets molts passacarrers, vingueren totes les comissions de Sueca i la setmana passada tinguérem la crida”.
“Les festes de pasqua són importantíssimes, especialment per al comerç local, l’arribada de visitants dona l’oportunitat a les botigues i bars del poble d’incrementar els seus ingressos i des de l’Ajuntament estem treballant perquè les platges estiguen preparades i netes”, afirma l’alcalde. Les destroces que han produït els últims temporals ja estan solucionades i s’han habilitat més places d’aparcament. Els joves de la localitat ja estan ultimant els detalls de totes les activitats preparades, segons ens conta en l’entrevista que adjuntem en este article Jordi Sanjaime. 
E6D
._000385