| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 21/08/2015

POBLACIONS » Turís » Successos

La familia de una mujer de Turís fallecida en 2012 recibirá una indemnización de 10.000 euros

El Tribunal Superior de Justicia ha condenado a la Generalitat porque ni la mujer ni sus familiares firmaron el "consentimiento informado" antes de la operación que le costó la vida


._000377
La sección segunda de la sala de lo contencioso-administrativo del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana le ha dado la razón a la familia de una mujer de Turís que murió en 2012 en el Hospital de Manises.
El tribunal ha condenado a la Generalitat a pagar una indemnización de 10.000 euros a dicha familia, ya que ni la paciente ni sus familiares firmaron el "consentimiento informado" antes de la operación a la que fue sometida la paciente, una mujer de 78 años y residente en esta localidad de la Ribera.
No obstante, el tribunal ha desestimado la denuncia por negligencia médica que interpuso la hija de la fallecida en la que demandaba a la Generalitat más de 130.000 euros de indemnización.
Los hechos se remontan a 2012 cuando, tras varias visitas a urgencias al ambulatorio de Turís y al Hospital de Manises, la mujer falleció tras un fallo multiorgánico después de varias intervenciones quirúrgicas.
E6D
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.