La Falla Plaça Cervantes de Sueca presenta a la seua Fallera Major Ana Toledo i Flors

Martes, 14 de enero de 2020 | e6d.es
• Així com del President Infantil Mario Carbó Escrivá

._000705
El passat dissabte, 11 de gener va tindre lloc al Centre Cultural Bernat i Baldoví, l’exaltació de la Fallera Major de Cervantes 2020, la senyoreta Ana Toledo i Flors, així com del President Infantil Mario Carbó Escrivá.
Abans de començar l’acte, el faller Fermin Baldoví, va dedicar unes emotives paraules recordant al faller José Segura, Pepito el de la drogueria, més conegut com Pep el droga, un gran faller i persona molt estimada per tota  la comissió, que ens va deixar sobtadament. Tots els assistents en peu li vam oferir un fort aplaudiment i sempre guardarem d’ell un bon record.
A continuació va pujar a l’escenari la Fallera Major Infantil 2019, Andrea Serra Escrivà i el President Infantil Mario Carbó Escrivá, per a imposar les bandes a la comissió infantil començant per la més xicoteta, Daniela, amb tan sols tretze dies de vida. A poc a poc desfilaven pel passadís tota la xicalla, uns en braços dels pares o familiars, altres caminant, tots ells,amb la seua gràcia infantil, feien la delícia del públic assistent.
Després es va demanar la presencia de la Fallera Major 2019, senyoreta Anna Rocher i Ramón per a posar les bandes a la Cort d’Honor amb el nostre president Lucas Vivas Llopis. Seguidament es van obrir les cortines i apareixen totes les falleres amb un decorat de flors i una banda de Fallera Major presidint l’escenari. Un decorat bonic i vistós que ressaltava encara més la preciositat de la indumentària valenciana.
Arribà el moment més esperat de la nit quan van cridar a la Fallera Major 2020, Ana Toledo i Flors que va pujar a l’escenari entre una forta ovació, molt guapa i molt contenta per haver aconseguit fer el seu somni una realitat. Les seues amigues presentadores Alba i Eli li reciten poemes. Seguidament s’acomiada a les Falleres Majors de 2019 que passen a formar part de la Cort d’Honor i actua de mantenidora de l’acte, Pilar Nadal Flors, cosina d’Ana Toledo.
Reben les visites de la Regidora de Festes Gema Navarro, les diferents comissions i la Junta Local fallera amb les Falleres Majors de Sueca, Alicia i Helena. Imposen la insígnia de coure als nostres representants Lucas, Ana i Mario. La insígnia d’or per a la fallera MercheArnazo. Per als delegats de la JLF, a Richard Cañavera, la insígnia de coure i a Vicent Aranda la insígnia de plata. Finalment, el Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer per als membres de la comissió, Amparo Vendrell, Andrés Espasa i Amadeo Serra.
Per a finalitzar l’acte, es va cantar l’himne del mestre Serrano i sols queda donar l’enhorabona a Lucas, Ana i Mario junt als seus familiars i desitjar que les falles de 2020 siguen inoblidables.
La Comissió de la Falla Plaça CervantesOFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006