La Falla La Torre d'Almussafes proclama als seus representants per a l'any del seu XX aniversari

Martes, 17 de noviembre de 2015 | e6d.es
• Al voltant de 150 convidats, entre els quals es trobaven representants dels tres grups municipals, van gaudir d'una vetlada emotiva i amb molta música
 


._000314
._000340

Mónica Iborra, María Baldoví i Joan Marzal ja han sigut proclamats oficialment Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil, respectivament, de la Falla La Torre d'Almussafes, que el pròxim any celebra les seues primeres dues dècades de vida. L'acte es va celebrar en la sala Cotonera d'Alzira dissabte passat 14 de novembre i va estar precedit d'una cercavila festera encapçalat pel seu president, Alfredo Carretó, amb el qual els fallers de la comissió van començar a calfar motors per a la vetlada. 
Els membres de la Falla La Torre d'Almussafes van viure dissabte passat 14 de novembre un dels actes més significatius de l'arrencada de l'exercici faller, la proclamació oficial dels seus representants per al pròxim any 2016. En el mateix, la comissió celebrarà el seu vintè aniversari, per la qual cosa estan preparant amb el màxim detall cadascun dels actes que està desenvolupant. La Fallera Major serà la jove Mónica Iborra Satorres, la Fallera Major Infantil María Baldoví Navarro i el President Infantil Joan Marzal Hernández. Tots ells estaran acompanyats durant els actes del pròxim any pel president de l'entitat, Alfredo Carretó.
La citada proclamació oficial va començar a les 19 h. amb una cercavila en el qual els fallers van passar a arreplegar als seus domicilis als seus pròxims representants i als quals ho han sigut durant aquest 2015. Posteriorment, a les 20:30 h., els 150 assistents es van traslladar en autobusos fins al saló Cotonera d'Alzira, on es va celebrar l'acte de proclamació, al que li va seguir un sopar i el tradicional ball, que es va allargar durant bona part de la nit. Els responsables de l'entitat es mostren molt contents pel resultat de la celebració i destaquen l'èxit obtingut amb el photocall instal•lat en l'entrada del saló, en el qual fallers i convidats van immortalitzar l'alegria del moment amb sengles fotografies.
A l'acte van assistir representants dels tres grups polítics municipals així com l'alcalde, Toni González, i els regidors de Festes, Cultura i Esports, Andrés López, Teresa Iborra i Pau Bosch, respectivament.
Ajuntament d'Almussafes