La Diputada Isabel García Sánchez visita les obres del Pla d’Obres Financerament Sostenible

Viernes, 29 de abril de 2016 | e6d.es
• Acompanyada dels alcaldes i alcaldesses de les poblacions de Rafelguaraf, l’Ènova, Sant Joanet, Benimuslem i La Pobla Llarga, visitarà les obres finançades dins el Pla de la Diputació de València de novembre de 2015


._000314


._000340
 
El divendres 29 d’abril, la Diputada Isabel acompanyada dels Alcaldes i Alcaldesses de les poblacions de Rafelguaraf, l’Ènova, Sant Joanet, Benimuslem i La Pobla Llarga, visitarà les obres finançades dins el Pla de la Diputació de València de novembre de 2015 
La primera població en rebre a la Diputada serà Rafelguaraf, a les 9,30 h, on podrà veure les obres “Substitució de vàlvules avariades en la xarxa d'aigua potable. Modificació de la paret de rebot de la pista de frontó municipal, i Construcció d'una paret de separació entre el camp de futbol i el poliesportiu”. I també la pavimentació  de C/Barxeta i una part de la Plaça de l'Església, així com el re-asfaltat  d'un camí en la partida del Girambell.
Un hora més tard en l’Ènova visitarà l’obra “Reparació de calçades i reparació comptadors”
A les 11:30 h arribarà a Sant Joanet i es desplaçarà fins la piscina municipal per a veure la depuradora de xipoteig i la barbacoa. Posteriorment revisarà la instal·lació dels filtres de carboni en xarxa de l'aigua potable per pesticides”.
Cap a les 12:30 h, a la Pobla Llarga, podrà comprovar com s’ha renovat completament la tuberia del Pou d’aigua potable de la Serratella i les obres d’adequació parcial del local multi usos.
La seua visita finalitzarà a les 13,30 h a Benimuslem on visitarà l’Ajuntament per veure l’obra “supressió de barreres arquitectòniques” al propi edifici.
Cal recordar que el total de totes aquestes inversions es de 399.366 € (50.000 € a Benimuslem, a l’Ènova i a Sant Joanet, 87.044,88 € a Rafelguaraf i 162.321,12 € a la Pobla Llarga).
Ajuntament de La Pobla Llarga