La Diputaciˇ inclourÓ millores de seguretat del pont de Fortaleny en la segona fase del projecte

Martes, 10 de septiembre de 2019 | e6d.es
• La connexiˇ ciclopeatonal entre el nou pont i el municipi de Fortaleny estÓ previst que isca a informaciˇ p˙blica entre finals d'enguany i principis del pr˛xim

._000660

._000681
L'àrea de Carreteres de la Diputació de València té molt avançats els projectes de redacció de la segona i tercera fase de la rehabilitació del Pont Alfons XIII de Fortaleny, que després de la seua execució permetran que aquesta infraestructura, totalment renovada i posada en servei per la Diputació al gener d'enguany, quede connectada a través d'itineraris ciclopeatonals amb els municipis de Fortaleny i Sueca.
El diputat de Carreteres, Rafa García, s'ha reunit aquest dimarts amb l'alcaldessa de Fortaleny, Juani Clos, per a tractar els detalls de la segona fase del projecte, la que té previst connectar el pont rehabilitat amb aquest municipi a través d'una via ciclopeatonal. En la trobada ha participat el director de Carreteres, Javier Piedra, qui ha explicat que aquesta fase inclourà millores de seguretat en la infraestructura que demanden els usuaris i que han de respectar la protecció patrimonial d'aquest pont de ferro.
Els responsables de la Diputació han informat l'alcaldessa de Fortaleny que la redacció de la segona fase del projecte està molt avançada i que també està en marxa una tercera fase que connectarà el pont amb Sueca, en aquest cas amb una passarel•la sobre l'autovia que permeta donar continuïtat a l'itinerari ciclopeatonal.
La Diputació de València, a través de l'àrea de Carreteres, va invertir prop d'un milió d'euros en la rehabilitació d'aquest pont de gran valor patrimonial, construït en 1916 sobre el Xúquer amb l'objectiu de salvar la barrera geogràfica que suposava el riu per als municipis de la Ribera. El nou pont es va posar en servei de forma provisional el mes de gener passat, connectat amb diferents camins de la comarca i en espera de les extensions cap a Fortaleny i Sueca que s'abordaran en els pròxims mesos.
DIVAL
._000631
 

._000689