La Delegació de Juntes Locals de JCF de València i Joan Martí Martínez reben l'espiga d'or honorífica a Sueca

Lunes, 24 de febrero de 2020 | e6d.es
• Al mateix temps es varen fer entrega les espigues d'or, distinció que concedeix la Junta Local Fallera de Sueca als fallers majors de seixanta anys

._000741
Diumenge per la vesprada i com ja va sent tradicional, es van lliurar al centre cultural Bernat i Baldoví, els bunyols d'or amb fulles de llorer i brillants, màxima distinció que atorga la Junta Central Fallera de València. Al mateix temps es varen fer entrega les espigues d'or, distinció que concedeix  la Junta Local Fallera de Sueca als fallers majors de seixanta anys que tenen una trajectòria com a fallers consolidada. Així mateix, i per tercer any consecutiu, la Junta Local Fallera de Sueca ha fet entrega de la seua màxima distinció, l'espiga d'or honorifica a dos persones o entitats en reconeixement de la seua llavor en pro de les falles de Sueca, per realçar i enaltir la festa fallera i per vetllar per la seua continuïtat. El primer d'aquests guardonats va ser: En Joan Martí Martínez, artista faller amb una dilatada trajectòria professional.
L'altra guardonada amb aquesta màxima distinció ha estat la Delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera de València, per recolzar tots i cadascun dels actes que organitzen les diferents Juntes Locals de tota la Comunitat Valenciana i promocionar la festa de les falles més enllà del Cap i Casal, va recollir el guardó la Fallera Major de València, senyoreta Consuelo Llobell Frasquet, junt als delegats de la mateixa Manuel Jorge González, Alfonso Garcia i Saul Peña.
JLF Sueca

 

._000562

._000296