La cursa solidŕria “Mou-te per l'MPOC” recapta més de 1500 euros a Sueca

Lunes, 23 de noviembre de 2015 | e6d.es
• Els diners recaptats dels participants es va donar a la Fundació Separ Pacientes

._000305
Amb motiu del Dia Mundial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) i en el marc de l'Any SEPAR 2015/16 de la MPOC i el tabac, la Societat Valenciana de Pneumologia (SVN) i el club esportiu Sutrail amb el suport de Novartis Pharmaceuticals i la col•laboració de l'Ajuntament de Sueca, han organitzat aquest passat diumenge la II edició de l'esdeveniment esportiu i solidari “MOU-TE PER L´MPOC”, una cursa i una marxa solidària en favor dels malalts de MPOC.
La prova esportiva va consistir en una cursa per equips (3 corredors per equip) de 5 Km pels voltants de Sueca i després una marxa pel mateix traçat i en el qual el tram inicial va ser recorregut per pacients amb MPOC. Els organitzadors, la Societat Esportiva Sutrail de Sueca i la Societat Valenciana de Pneumologia, en col•laboració amb l'Ajuntament de Sueca, es van mostrar molt satisfets per l'èxit de participació en ambdós proves.
Entre els assistents hi havia també un grup de regidors, en representació de l'Ajuntament de Sueca, que es van sumar a esta jornada organitzada per conscienciar la població de l'existència d'esta malaltia.
Els organitzadors van destinar els diners recaptats dels participants a la Fundació Separ Pacientes, encarregada de la investigació d'esta malaltia amb l'objectiu de donar una major qualitat de vida als pacients de MPOC.
Ajuntament de Sueca