La Començadoreta i les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales es presenten davant de la corporació

Viernes, 23 de junio de 2017 | e6d.es
• La Reial Associació de la Mare de Déu de Sales ha presentat a la nova Començadoreta, Maria Auxiliadora Ventura

._000471

._000344
L'Ajuntament de Sueca ha rebut este dijous la Començadoreta i les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales de 2017. La Reial Associació de la Mare de Déu de Sales ha presentat a la nova Començadoreta, Maria Auxiliadora Ventura, i les 12 joves llauradoretes, d'entre 9 i 10 anys, davant de la corporació municipal, en un acte celebrat al saló de plens del consistori.
L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló i altres membres de la Corporació Municipal van rebre les joves i van donar-los la benvinguda.  El saló de plens, replet de gom a gom, va acollir també els familiars i amics de les protagonistes, que les acompanyaren en este acte, el primer dels molts esdeveniments oficials en què hauran de participar a partir d'ara. L'acte també va comptar amb l'assistència d'una representació nombrosa dels membres de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales.
El secretari del col·lectiu, Pepe Segarra, va ser l’encarregat de llegir l’acta on es proclamava a la Començadoreta 2017 i a les Llauradoretes. Una a una, van rebre de mans de l’alcaldessa i el regidor de Festes una insígnia de l’Ajuntament. Aitana Arnau, Laura Bosch, Sara Cebolla, Eva Cebolla, Carla Claver, María Gallardo, Edurne Juan, Vera March, Carla Martí, Nerea Sales, Lorena Torres i Teresa Zamora seran les 12 xiquetes que acompanyaran la Començadoreta i representaran a la Reial Associació com a Llauradoretes en tots els actes religiosos que se celebren en honor a la patrona de Sueca durant les pròximes festes.
L'acte va finalitzar amb les intervencions del president de la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales, José Pascual Beltrán i l'alcaldessa de Sueca. Beltrán va aprofitar l'acte per convidar a la corporació a participar en les festes que es celebraran en honor a la patrona, al setembre, i també va felicitar totes les joves pel seu nomenament oficial. Tamarit també es va sumar a les felicitacions a les xiquetes i les respectives famílies i va encoratjar-les a viure amb il·lusió els dies de festa que els esperen, que els uniran per  sempre, i a gaudir tots els actes dels quals seran partícips. 
Ajuntament de Sueca