La Comarca Científica participa en la VIII Jornada d’Eixides Professionals de Sociologia a la Universitat de València

Jueves, 10 de mayo de 2018 | e6d.es
• Alexis Lara, sociòleg d'Algemesí, ha estat convidat a la Facultat de Ciències Socials de la UV per a explicar el seu projecte comarcal

._000525

._000540
Les VIII Jornades d’Eixides Professionals i Emprenedoria Social organitzades per la Facultat de Ciències Socials han comptat este any amb la presència de La Comarca Científica, i en particular del seu fundador, el sociòleg riberenc Alexis Lara. La quarta sessió d’estes jornades que van tindre lloc al Campus dels Tarongers de la Universitat de València, es van celebrar el passat divendres dia 4 amb la presència de l’alumnat de l’últim curs del grau en sociologia, i s’emmarcaven sota el nom “Sectors on té lloc la Sociologia”.
El sociòleg riberenc Alexis Lara va exposar durant la seua ponència la seua trajectòria acadèmica i professional davant l’aulari, fins arribar a l’origen de La Comarca Científica com al primer espai audiovisual que analitza les comarques valencianes des de les ciències socials. “Vull agrair a la Universitat i a la Facultat el fet d’haver-me convidat i d’haver organitzat estes jornades tan necessàries per als futurs sociòlegs valencians. Ha estat un plaer tornar”, sentència l’algemesinenc.
La Comarca Científica