La biblioteca de Carlet reobri la sala d’estudi amb aforament limitat i estrictes normes sanitàries

Martes, 30 de marzo de 2021 | e6d.es
• S’han instal·lat mampares per a l’aïllament de cada lloc d’estudi, s’incrementa la neteja i s’hi accedix amb cita prèvia

 

La Biblioteca Municipal de Carlet ha obert hui la sala d’estudi després de quasi un any de tancament a causa de la pandèmia. Una reobertura que ha exigit la readaptació d’esta zona a les noves normes sanitàries i d’aforament.
La nova àrea d’estudi té un aforament limitat ja que comptarà amb 11 llocs individuals i perfectament delimitats, a més d’habilitar-se 5 llocs en l’àrea de consulta de la Biblioteca. Les persones usuàries hauran de realitzar una reserva prèvia dels llocs individuals a l’Espai d’Estudi de la Biblioteca a través de la web, i la reserva es farà per trams horaris, matí o vesprada. A més l’espai d’estudi queda restringit a estudiants de cicle superior, Batxillerat, universitaris, opositors, mentre que els llocs de l’àrea de consulta, també amb cita prèvia, poden ser utilitzats per qualsevol persona.
La Biblioteca de Carlet, a més, ha establit un nou reglament d’ús adaptat a les normes sanitàries i amb la intenció de fer un ús responsable d’este servei. Unes normes necessàries per a posar en funcionament este servei de la Biblioteca, que marca que els usuaris no podran canviar de lloc ni abandonar-lo durant més de 20 minuts.
Recordem que la Biblioteca municipal ha anat ampliant de forma gradual el seu horari per al préstec i devolució de llibres, sense que fins al moment es poguera utilitzar l’espai de  consulta. Actualment està oberta els matins de dilluns a divendres i les vesprades de dilluns a dijous.
Ajuntament de Carlet