La Biblioteca d'Almussafes amplia des de hui l'horari d'estudi fins a les 2 de la matinada

Lunes, 17 de diciembre de 2018 | e6d.es
• Fins al 25 de gener, la dependència pública estarà oberta un nombre més gran d'hores, de dilluns a dissabte

._000551
._000520
Este Nadal, l'Ajuntament d'Almussafes ha decidit reforçar encara més l'horari d'ús de la sala d'estudi de la Biblioteca Pública en què una gran quantitat d'estudiants de la població, tant universitaris com de mòduls formatius, es reunixen per a preparar els exàmens que avaluaran els coneixements adquirits durant el primer quadrimestre del curs.
A l'ampliació de la franja horària que s'establix anualment en estes dates, enguany se li han sumat un nombre més gran d'hores de dilluns a divendres, ja que la instal•lació no tancarà a les 24 hores, sinó que es mantindrà operativa fins a les 2 de la matinada.
A partir de dilluns que ve, 17 de desembre, i fins al divendres 25 de gener del 2019, entre setmana obrirà de 9 a 14 hores i de 16 a 2 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores i de 16 a 22 hores.No obstant això, amb motiu de les festes nadalenques, no abriràal públic els dies24, 25, 26 i 31 de desembrei l’1 i el 5 de gener. Des de la Regidoria de Cultura recorden que els servicis de préstec i devolució de llibres, la connexió a Internet i les consultes continuaran disponibles en l'horari habitual d'obertura.
Ajuntament d'Almussafes