Khalid Elhissouf i Patty Montalvó s'imposen en la 24ª Volta a Peu Nocturna de Tous

Jueves, 12 de septiembre de 2019 | e6d.es
• Es van donar cita més de dos-cents cinquanta atletes de totes les categories

._000436

._000626
Khalid Elhissouf va resultar el guanyador de la Volta a Peu Nocturna de Tous, que va viure aquest passat cap de setmana la seua vint-i-quatrena edició. L'atleta va completar la prova en 26 minuts i 12 segons, més d'un minut d'avantatge sobre el seu immediat perseguidor en meta, Mario Baldoví. Per part seua, Raúl Vila va completar el podi d'una cita en la qual també van destacar l’alberiqueny Alejandro Sanz (que va ser quart) i altres atletes com Ángel Ramón Abella, Luis Hurtado, Daniel Román, Ramón Álvarez, Marc Ortega o Francesc López.
Per part seua, la victòria femenina va ser per a Patty Lorena Montalvó, que va completar el circuit en 30 minuts i 38 segons, sent la vintena en la classificació general. Un magnífic resultat. Va ser seguida en meta per Sandra Pla, que va arribar al voltant de dos minuts després de la guanyadora, i de María José López. Altres dones destacades en la cita touera van ser Rocío Calabuig, Laura Cambronero, Mari Carmen Aranda, Susana Murillo, Isabel Huertos, Inmaculada Casillas o Pris Sanchis.
Es van donar cita més de dos-cents cinquanta atletes de totes les categories, en una competició que ja és una de les més longeves de la Ribera. La competició estava organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tous i suposava un recorregut de 8.000 metres. Era puntuable per a la IV Challenger Cajamar.