Khalid El Hissouf s’imposa en la Volta a Peu de Llaurí 2019

Miércoles, 31 de julio de 2019 | e6d.es
• De les 93 dones participants, va véncer Sandra Pla Sanchís
._000620

._000644

Divendres passat, 26 de juliol es va celebrar la dotzena prova de l'IX CIRCUIT CAIXA POPULAR RIBERA DE XÚQUER que consta de díhuit proves puntuables. 512 corredors travessaren la meta del circuit semiurbà de 8 km amb relleu molt irregular.
El vencedor va ser Khalid El Hissouf amb 27' justos, seguit a 35" per Borja Anon Blasco, sent el tercer a travessar la meta Héctor Ruíz a 13 " de Borja.
De les 93 dones participants, va véncer Sandra Pla Sanchís amb un temps invertit de 32'58", seguida de la seua companya d'equip Alina Teodora Gabor en 33'36", la tercera de l'equip va ser Oreto Martínez Caballero amb un temps de 34'06".
El alzireño i president del Club Atletisme Alzira va quedar segon de la seua categoria de veterà C amb un temps de 33'11" i segueix primer també de la seua categoria en l'IX CIRCUIT CAIXA POPULAR RIBERA DE XÚQUER amb les dotze proves realitzades.
La següent prova de l'IX CIRCUIT CAIXA POPULAR RIBERA DE XÚQUER serà en Monserrat amb el seu V Volta a peu de 10 km semiurbans, irregulars i amb una zona de terra el divendres 9 d'agost. Fins a Manuel no hi ha proves infantils que serà el divendres 23 d'agost amb el seu XXIX Volta a peu nocturna de 8 km per a les categories absolutes.