Khalid El Hissouf i DesetaAbril s'adjudiquen la XIX edició de la Volta a Peu de Gavarda

Miércoles, 1 de mayo de 2019 | e6d.es
• Una cursa que va comptar amb la presència de centenars d'atletes a la localitat riberenca

._000436
.
._000049
Khalid El Hissouf es va proclamar vencedor de la XIX Volta a Peu de Gavarda, una cursa que va comptar amb la presència de centenars d'atletes a la localitat riberenca. El Hissouf va realitzar el recorregut en 28 minuts i 2 segons seguit de Borja Añón, que va creuar la línia de meta en un temps de 28 minuts i 9 segons. Ricardo Sisternes va completar el podi realitzant els 8 quilòmetres de recorregut amb un crono de 28 minuts i 15 segons. Altres atletes destacats en aquesta cursa igualada en la categoria masculina van ser: Sergio Fayos, Javier Mozos del Club d'Atletisme l'Alcúdia, Andreu García, Iván Hernández, Rafa Abad, atleta del Club d'Atletisme Els Llops de Manuel, Víctor Martínez i Vicente Ramón, que va córrer representat al Club Triatló Carcaixent.
En modalitat femenina, Deseta Abril va ser la vencedora de la cursa i va acabar la mateixa amb un temps de 34 minuts i 2 segons que li va valer per adjudicar-se el primer lloc. Sandra Pla va pujar al segon calaix del podi amb un temps de 34 minuts i 31 segons mentre que el mateix va ser completat per Oreto Martínez, companya d’equip de la vencedora.