Juan José Grau, el candidat a l'Alcaldia de Cullera pel Partit Popular, proposa canviar el cartell de la muntanya de Cullera

Jueves, 23 de mayo de 2019 | e6d.es
• També "llevar el sou fixe dels polítics i que només cobren pel seu treball efectiu realitzat"
._000670
Juan José Grau, candidat a l'alcaldia de Cullera pel Partit Popular, ha visitat la redacció del diari El Seis Doble, on li hem realitzat una entrevista en la qual coneixerem més de prop a l'alcaldable i quines propostes vol fer arribar als veïns de Cullera, perquè voten el Partit Popular en les pròximes eleccions del diumenge.
Juan José Grau es presenta com una persona realment preparada per a exercir el càrrec d'alcalde de Cullera, "a més vinc acompanyat per un gran equip de professionals que gestionaran l'Ajuntament de Cullera com si fóra una gran empresa", assegura Grau.
Comencem a desgranar el programa electoral dels populars de Cullera i el fem amb la branca econòmica. Juan José es compromet a "llevar el sou fix dels polítics i que només cobren pel seu treball efectiu realitzat". A més, vol crear una ciutat tecnològica, "el futur de la indústria és tot el tema de telecomunicacions, les empreses que fan aplicacions i programari per a ordinadors, volem portar-les a Cullera", explica el candidat.
També volen potenciar les energies renovables i reduir amb elles la despesa pública, fomentar el mercat de proximitat i que setmanalment els agricultors i pescadors puguen vendre els seus productes en aquest mercat.
En l'aspecte de Serveis Socials, Juan José Grau es compromet crear un nou centre de salut, amb especialitats mèdiques i aparells de diagnòstic. També vol construir una ciutat residencia per a la tercera edat i així eliminar les llistes d'espera.
Conscient del gran potencial turístic que té la localitat de Cullera vol crear un port adaptat per a aprofitar el turisme de creuers; a més dissenyar un parc fluvial en les riberes del riu. Els Populars de Cullera volen continuar ampliant l'oferta de turisme cultural, posar en valor els monuments i millorar les condicions i els serveis que existeixen en tot el passeig marítim de la ciutat.
Perquè la gent tinga molta més informació de tot el que ocorre a Cullera, Juan José Grau proposa modificar el cartell que està pintat a la muntanya i que és conegut en tota Espanya; proposa posar "Cullera.es" d'esta forma farà arribar a tots els cotxes que passen l'adreça d'un portal web en el qual s'inclouran tota l'oferta cultural i turística de la ciutat.
E6D