Josué Palomares, nou secretari general del PSPV-PSOE Corbera

Jueves, 29 de marzo de 2018 | e6d.es
• Palomares va comentar que assumeix el càrrec "amb molt de respecte" i amb la intenció d'esforçar-se al màxim per organitzar "una alternativa nova i competitiva

._000500
._000448 
El Partit Socialista de Corbera va celebrar dilluns passat la seua assemblea local on es va triar a Josué Palomares com a nou secretari general, succeint en el càrrec a Paco Peris. D'aquesta manera, els socialistes aposten pel seu jove regidor perquè lidere el partit durant els propers anys i segueixen amb el procés de renovació que van començar després de les passades eleccions municipals.
Després de la seua elecció, Palomares va comentar que assumeix el càrrec "amb molt de respecte" i amb la intenció d'esforçar-se al màxim per organitzar "una alternativa nova i competitiva en les properes eleccions amb l'objectiu de donar solució a les qüestions que més preocupen als veïns ja que aquesta ha de ser la nostra tasca ".
A més, ha reiterat el desig, que va expressar quan va accedir a la regidoria, "de sumar en la construcció d'un millor benestar per als veïns de Corbera" i la seua aposta de que "tots hem de continuar treballant per seguir fent créixer a Corbera". Finalment, Palomares va acabar agraint a l'anterior secretari general "l'enorme treball dut a terme durant els últims cinc anys" i a la resta dels militants el suport que li han concedit.
PSPV-PSOE de Corbera