Jorge Fortea entrega el cinturó de campió d'Espanya de boxa celebrat a Cullera a Sueca

Miércoles, 1 de agosto de 2018 | e6d.es
• L'Ajuntament ha programat un senzill acte per rebre al jove esportista i retre-li homenatge
._000564

._000562
El recent proclamat Esportista de l'Any a Sueca, Jorge Fortea, oferirà a la ciutat el pròxim dijous, 2 d'agost, el cinturó d'or que va aconseguir al campionat d'Espanya de boxa, celebrat a la localitat veïna de Cullera el passat divendres, 27 de juliol. L'Ajuntament de la capital de la Ribera Baixa ha programat un senzill acte per rebre al jove esportista, de 27 anys, i retre-li homenatge pels diferents i prestigiosos títols que ha obtingut en esta temporada.
El púgil suecà va confirmar al ring de Cullera el seu formidable estat de forma física mostrant-se al combat, des del primer moment, més ràpid i precís que el seu rival, José López Clavero (Granada). Amb una tècnica i estil impecables, segons els seguidors d'este esport, Fortea va imposar-se des del principi i en tots i cadascun dels assalts amb una puntuació final de 100 – 90, 99-91, 99-91.

New Gym & Padel. Sueca – Centro deportivo con más de 1.000 metros cuadrados de instalaciones. Destacan sus 2 pistas cubiertas de pádel ._000561


El jove viu un dels millors moments de la seua carrera esportiva situant-se en el número 1 del rànquing nacional, una posició que li permetrà obrir noves fronteres a les seues metes. Paral·lelament, fa poc més d'un mes aconseguia el distintiu de Millor Esportista de l'Any de Sueca, en la primera Gala de l'Esport de la ciutat. Un comité constituït expressament per a l'ocasió va escollir-lo en la categoria amb més candidatures presentades. Els diferents mèrits obtinguts en els últims mesos l'acreditaven sobradament per a este reconeixement.
En este sentit, el passat mes de maig, el púgil de Sueca va fer vibrar també a un abarrotat Bilbao Arena per a acabar aconseguint el títol WBC Latino, un dels guardons més desitjats pels boxejadors de l'àmbit hispà, front a un dur rival que no li ho va deixar gens fàcil, el panameny Azael Cosio. La cerimònia, que s'emmarcarà en un acte obert a tota aquella persona que desitge assistir-hi, tindrà lloc a partir de les 19:00 hores de la vesprada.  

Ajuntament de Sueca

 


._000246
 

._000566