El corredor de Carlet Javier Colomer junt a Nuria Castells guanyen la Volta a Peu a Sueca

Lunes, 1 de octubre de 2012 | e6d.es
• Vora 800 atletes participaren, dissabte, en la Volta a Peu "Ciutat de Sueca – Memorial Vicent Renart"
Vora 800 atletes participaren, dissabte passat, en la Volta a Peu ‘Ciutat de Sueca’ – Memorial Vicent Renart, amb eixida i arribada en el cèntric carrer Sequial. L’oratge va donar una treva i la prova, que enguany complia 25 edicions, pogué disputar-se sense cap problema.
En la vessant esportiva destacar el triomf de la suecana Nuria Castells, del Suheca.com Triatló, en categoria femenina. Castells va invertir 40 minuts i 47 segons en cobrir els 10 quilòmetres de recorregut, imposant-se a la independent Carmen Martínez en un apretat esprint final. Tercera fou Mª Carmen Abril, del Club Atletisme l’Alcúdia.
En xics, el més ràpid fou Javier Colomer, del Club Atletisme Els Coixos de Carlet, que es va imposar amb un temps de 33 minuts i 55 segons, a una mitjana de 3’24” el quilòmetre. El podi el completaren Tomas Pla, del Runnersworld Alzira, i Miguel Ángel Plaza, del Cárnicas Serrano.
El primer atleta local en creuar la meta fou Sergio Satorres, de l’equip Suheca.com Triatló, al tretzé lloc absolut. El Club de Córrer Peus Quets va dissenyar un recorregut molt atractiu, amb quatre quilòmetres que discorrien per un traçat urbà i altres quatre pel cordó del riu Xúquer.  Foto: Conchip   Llegir notícia completa en suheca.com