Jaime Marqués i Claudia Bresó s’imposen en la IV Travessia de Les Palmeres

Martes, 9 de abril de 2019 | e6d.es
• Jaime Marqués, del Club Natación Toledo, va revalidar el seu triomf de la III Travessia

._000349

._000296
Sueca torna a inaugurar la nova temporada de travessies amb la celebració de la IV Travessia de Les Palmeres que ha tingut lloc este diumenge, 7 d’abril. La prova, amb més de 300 inscrits, confirma la consolidació de la competició en el calendari de primavera amb una participació nombrosa. Les nedadores i nedadors van fer-se a l’aigua puntuals, a les 10 del matí, amb unes condicions plenament favorables, a una mar tranquil·la i en un dia assolellat amb vent de ponent que, malgrat que dificultava l’orientació dels participants, va afavorir-los en el recorregut convertint esta edició en la més ràpida de les quatre celebrades i, en contra només, la temperatura de l’aigua, a 15 ºC. Per este motiu, l’ús del neopré era una condició imprescindible exigida per l’organització per tal de poder participar a la prova.
En la vessant esportiva, Jaime Marqués, del Club Natación Toledo, va revalidar el seu triomf de la III Travessia tornant a completar el més ràpid el recorregut de 2.200 metres, amb un temps de 26’14’’ mentre, Claudia Bresó, del Club Natació Xúquer, va ser la primera de les xiques amb una marca de 30’17’’.
Pel que fa als locals, en dones, Andrea Fos, del Club Triatló Sueca, va ser la primera en xafar l’arena seguida per Alba Navarro, del Club Natació Sueca, i Laura Iranzo, del Momies Gym Piscina de Sueca.
D’altra banda, el podi local masculí van ocupar-lo tot membres del col·lectiu organitzador i amfitrió, el Club Natació Sueca. En primer lloc, Frans Nebot; en segon, Alfred Piqueres i en tercer, Carlos Carrasco.
El Club de Natació Sueca, en col·laboració amb l’Ajuntament i amb l’ajut d’altres col·lectius i entitats com ara el Club Piragüisme de Sueca i Aigües i Sanejament de Sueca i amb el patrocini de diferents empreses i establiments locals, ve realitzant esta prova des del passat 2016 amb un èxit repetit de convocatòria. En l’acte va anunciar-se també el 25 aniversari de la Travessia Perelló – Palmeres Trofeu Segundo Castelló, que organitza el mateix club, i que tindrà lloc enguany el pròxim 14 de juliol. Per commemorar l’efemèride, el Club Natació Sueca organitzarà també una nova prova amb recorregut Palmeres – Perelló – Palmeres, de 5000 metres, que s’inclou en el Circuit de la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes de la Federació Espanyola de Natació. 
Ajuntament de Sueca


._000627

._000628