Ivan Martínez (2): ‘Incrementar el capítol de personal té retorn; en millora de servicis i atenció als ciutadans’

Martes, 8 de agosto de 2017 | e6d.es
• ‘En cas de que la sentència de les empreses municipalitzades no siga favorable s’està barallant en la creació d’una empresa pública o una fundació i continuar operant’
._000462
En la segona part de les quatre en les que s’ha dividit l’extensa entrevista a Ivan Martínez, regidor d'Ocupació, Recursos Humans, Organització i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira tractem els temes referents al personal de l’Ajuntament d’Alzira. El regidor explica que l'aposta pels treballadors de l’Ajuntament redunda en la qualitat dels serveis i en l’atenció als ciutadans. “Absorbir els treballadors de la piscina, l’emissora de ràdio i de la neteja s’ha convertit en un important estalvi per a les arques municipals; a més, s’han millorat els servicis i la tranquil·litat dels treballadors”, assegura Martínez.
“El problema legal plantejat per la Delegació de Govern no entra en els aspectes laborals, no entra en el tema de la subrogació, sols entra en l'apartat pressupostari”, matisa el regidor.
Una vegada presentat el recurs s’espera que siga favorable de cara a l’Ajuntament, en cas contrari, “es treballa en buscar una solució que garantisca la seguretat laboral dels treballadors i s’està barallant en la creació d’una empresa pública o una fundació i continuar operant”, confirma Ivan Martínez.
E6D