Guadassuar segueix realitzant millores de senyalització

Jueves, 25 de marzo de 2021 | e6d.es
• Amb la renovació o nova incorporació de 52 senyalitzacions horitzontals i 49 verticals

._000759
La Regidoria d’Urbanisme i Seguretat Ciutadana ha destinat al voltant de 15.000 euros en diferents contractes i períodes per a la renovació i actualització de la senyalització horitzontal i vertical de Guadassuar. Aquestes intervencions, a banda de repintar, noves incorporacions i renovar la senyalització desgastada i antiga, han permès incorporar 9 noves places per a minusvàlids, ampliant i garantint així els drets bàsics de mobilitat de les persones amb diversitat funcional. Les accions també han fet incidència en la senyalització de passos de vianants i de precaució per la proximitat de centres educatius o en camí de rutes escolars, apostant per la seguretat dels xiquets i xiquetes del municipi, així com de les seues famílies. Sobretot s’ha realitzat els treballs al llarg de l’Avinguda Diputació i de la Gran Via, com a eixos principals de circulació.
En total, el còmput és de 52 senyalitzacions horitzontals i 49 verticals. “Rebem tots els suggeriments del veïnat de bon grat per poder fer en el nostre poble un manteniment correctiu dels punts que ens detallen. S’han establert noves places de mobilitat reduïda al llarg del poble, com a una necessitat bàsica per a les persones que ho requereixen”, ha declarat Salvador Montañana, alcalde de Guadassuar, qui també ha volgut constatar que “açò és una mostra més de les apostes del consistori per les inversions públiques que milloren la configuració urbana del municipi”.
Rosa Almela, Regidora d’Urbanisme i Seguretat Ciutadana, ha volgut posar l’èmfasi sobre el salt qualitatiu que s’ha produït amb aquesta acció, fonamental per a mantenir la seguretat vial: "Invertim en qualitat i seguretat per als vianants i els vehicles. L’objectiu és prevenir accidents i aconseguir reduir al màxim el risc de mobilitat urbana que trobem al nostre municipi. Són mesures que, encara que semble que no, són costoses", ha destacat. A més, també ha ressaltat el fet de “la incorporació de noves places per a persones amb minusvalideses al llarg del poble, que suposa una nova aposta per les polítiques inclusives, també des de l’àmbit de la mobilitat”.
Ajuntament de Guadassuar


._000600

._000782