Fumigació contra tot tipus d’insectes en la zona marítima i el nucli urbà de Sueca

Martes, 18 de junio de 2013 | e6d.es
• La campanya està previst que comence en la zona marítima a finals de juny

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa la segona campanya de fumigació contra tot tipus d’insectes, en la zona marítima i en el nucli urbà de Sueca. “Amb l’arribada del bon temps la proliferació de qualsevol tipus de plagues d’insectes augmenta de manera considerable. Per esta raó, des del Consell Agrari Municipal s’han posat mans a l’obra i començaran a treballar amb l’objectiu d’eliminar l’acumulació de panderoles, mosquit comú, mosquit tigre, puça, mosca negra, caparra, etc., en diferents zones de la ciutat i en la costa”, ha afirmat el regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez.
La campanya està previst que comence en la zona marítima a finals de juny. El plaguicida que utilitzaran els operaris del Consell Agrari serà un producte de baixa toxicitat que indirectament no resulta perjudicial ni per a les persones ni per als animals. “A petició de molts ciutadans de Sueca que ens estan comentant ja l’increment dels insectes, i a causa de la infinitat de picadures que comença a patir la població, es procedirà en breu a la fumigació de les zones on s’acumulen desperdicis, runes, males herbes i aigües estancades, lloc ideal per a la cria d’estos insectes. Amb això es pretén pal·liar, un any més, la seua proliferació a través d’este tipus de campanyes, de les quals es realitzarà un manteniment en el temps, segons els resultats”, ha afirmat Vázquez.
El regidor d’Agricultura, a més, insta tots els ciutadans de Sueca, El Perelló i  Mareny, que informen en les oficines del Consell Agrari si tenen constància d’alguna zona dins del nucli urbà on prolifere la implantació d’estos insectes “per a actuar, en la mesura que siga possible, contra les  plagues”, conclou Vázquez.
Ajuntament de Sueca