'Fes-te un café amb l’alcaldessa', nou programa de participació ciutadana a Carlet

Martes, 20 de febrero de 2018 | e6d.es
• La primera assemblea del programa tindrŕ lloc hui dimarts, a les 19:30 hores, amb el veďnat de l'Avinguda Blasco Ibŕńez

._000255

._000256
L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, farà una segona ronda de contactes amb els distints barris de la ciutat per tal d’escoltar i respondre a les propostes que els veïns i veïnes han fet a l’Ajuntament. La primera assemblea del programa "Fes-te un café amb l’alcaldessa" tindrà lloc el dimarts dia 20 a les 19.30 amb el veïnat de l’avinguda de Blasco Ibáñez. Es tracta d’una sèrie d’assemblees ciutadanes per a escoltar les demandes dels ciutadans, i ara també suposa una continuïtat de les assemblees realitzades en 2016 sota el nom «L’alcaldessa t’escolta» per tal de fer balanç de quines demandes s’han complit, quines demandes s’han traduït en projectes i quines activitats o inversions té previst l’Ajuntament en el barri en concret.
L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, entén que «la participació és primordial. Tornarem a anar a aquells barris amb els quals ens hem reunit ja, per tal d’escoltar les noves demandes i explicar aquelles que no hem pogut resoldre, però també volem acostar-nos a altres barris de la ciutat. Som un ajuntament obert i disposat a escoltar el veïnat». La primera assemblea del programa "Fes-te un café amb l’alcaldessa" tindrà lloc el dimarts dia 20 a les 19.30 amb el veïnat de l'Avinguda Blasco Ibàñez.
Ajuntament de Carlet