Èxit d'assistents a la V Jornada Gastronòmica Marinera de Cullera
Un any més s'han superat les 1.500 degustacions
L'avinguda del Port de Cullera ha sigut, un any més, el lloc on s'han degustat més de 1.500 racions d'arròs a banda i peix fregit que han preparat les més de 25 persones pertanyents a la Cofraria de Pescadors de Cullera que, junt amb la Regidoria de Turisme, s'han encarregat d'organitzar l'acte.
Un dia solejat que molts veïns i veïnes de la ciutat han aprofitat per passejar al costat del riu i degustar un bon plat d'arròs mariner preparat pels mateixos pescadors.
Entre les autoritats presents estaven, Vicent Pérez, president de la Cofraria de Pescadors de Cullera, que ha comentat a El Seis Doble, la il•lusió amb què treballa la gent de la cofraria per fer l'organització de la jornada; i també ha estat present Ernesto Sanjuan, alcalde de Cullera, que ha comentat al nostre diari que estes jornades formen part de la tasca que està portant avant la regidoria de Turisme per tal de promocionar la ciutat al llarg de tot l'any.
Entrevista amb Ernesto Sanjuan, alcalde de Cullera
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El próximo 14 de octubre junto a la lonja y puerto pesquero de la localidad
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
V Jornada Gastronómica Marinera Ciudad de Cullera. Hoy, 13 de octubre, en la Avda. del Port, junto al río Júca...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Un evento multitudinario para más de 1.500 personas donde la gastronomía y la tradición pesquera son protagoni...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més