Èxit d'assistència en la Volta a Peu d’Alginet

Lunes, 15 de septiembre de 2014 | e6d.es
• Una cursa de 8 km on el primer a creuar la meta va ser Mario Baldovi Ferrer del Club Runners de València

._000274
A les 17.30 h de la vesprada començava dissabte a la plaça del País Valencià la cursa dels més menuts. Els corredors de 0 a 6 anys van rebre una medalla, una samarreta i un gelat. Els van seguir la resta de categories on ja es va poder apreciar el nivell que els xiquets i les xiquetes van agafant any darrere any. A les 7 de la vesprada començava la Volta a Peu d’Alginet, una cursa absoluta de 8 km on el primer a creuar la meta va ser Mario Baldovi Ferrer del Club Runners de València amb un temps de 26 minuts i 39 segons. En la categoria de les dones va ser Anna Tomás Moncho del Club els Llops de Manuel amb un temps de 32 minuts. 579 corredors i 114 corredores van participar en la volta que aquest any compleix la majoria d’edat i ho fa sent el poble seu del IV Circuit Ribera de Xúquer. Xavi Ausina, president del Club d’Atletisme d’Alginet, feia una valoració molt positiva de la volta i afirmava que “aquest any s’ha superat l’assistència de corredors locals”.