EU presenta en La Ribera mes candidatures i noves candidates i candidats

Martes, 31 de marzo de 2015 | e6d.es
• Per primera vegada en molts anys tornarem a estar presents a Carcaixent, Cullera i Carlet

._000338
EU de la Ribera presenta més candidatures municipals que en anteriors ocasions per a les pròximes eleccions del 24 de maig, estarà present en 2/3 parts de la població de les dos comarques (en pobles que suposen més de 200.000 habitants en total) i s’ha arribat a acords amb altres formacions d’esquerres. EU de la Ribera va incrementar el seu suport en les eleccions del 2011, i s’aconseguiren presentar més candidatures i augmentar-ne la seua representativitat (a Alzira, dos regidors a Algemesí i les alcaldies de Polinyà i Benicull de Xúquer). Per a la pròxima convocatòria, des d’EU hem aprovat més candidatures municipals, que suposen un increment quantitatiu i qualitatiu respecte d’eleccions anteriors, fruit del treball que s’ha vingut realitzant. Optarem amb més força a les principals ciutats: Alzira, Sueca i Algemesí. Per primera vegada en molts anys tornarem a estar presents a Carcaixent, Cullera i Carlet de la mà d’acords amb Som Carcaixent (amb membres de Podemos), Democràcia Participativa de Cullera i ERPV, i també s’ha revalidat l’acord d’EU amb IxA (Som Alberic). D’igual manera, s’estrena llista a Benifaió després de diverses legislatures sense estar present. A més a més, aspirem a revalidar amb més suport les alcaldies de Polinyà i Benicull.
En altres pobles importants de la Ribera estarem presents amb noves candidates i candidats a Castelló de la Ribera i Guadassuar, i serem decisius a Albalat de la Ribera i la Pobla Llarga. En els pròxims dies s’està a l’espera d’acabar tancar alguna candidatura més com Riola.
El coordinador comarcal d’EU-la Ribera Alta, Pere Blanco, ha subratllat que la nostra formació concorre amb «més llistes, més candidatures que fa quatre anys, i això reforça la nostra organització. A més a més, per poder derrotar la dreta hem de sumar i hem arribat a diversos acords amb altres formacions d’esquerres.»
Com ha apuntat Felip Hernandis, coordinador comarcal d’EU-la Ribera Baixa: «volem recuperar els ajuntaments per a les esquerres, per a les polítiques d'esquerres. Una de les primeres mesures que prendrem allà on formem govern serà que els ajuntaments tinguen un pla de rescat social per a la gent que més està patint als municipis, amb problemes de pobresa energètica, d'aliments o de falta de sostre. Aquest és un primer objectiu que ens marcat: el rescat social per als pobles i ciutats del País Valencià, de la mà d’un nou govern de la Generalitat amb EU, al costat de qui pateix la crisi.»
EU La Ribera