EU-Alzira demana a Bastidas que siga clara i tranparent i respecte les obres paralitzades del Pla Camps

Viernes, 6 de septiembre de 2013 | e6d.es
• Lamenta que l’equip de govern no haja contestat a cap de les instàncies sol•licitant informació de l’estat de les obres paralitzades del Pla Camps a Alzira

EU-Alzira ha demanat i enregistrat en diverses ocasions instàncies i sol·licituds d’informació de l’estat pressupostari i d’execució en què es troben les obres paralitzades des de fa anys del Pla Camps: la Parrilla, el llavador de l’Alquerieta, el centre sociocultural de les Basses o el nou Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives. I més tenint en compte, com sí ha reconegut l’equip de govern, que en el seu estat es pot vore deteriorat alguns edificis del nostre patrimoni històric (com el llavador de l’Alquerieta).
Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “L’equip de govern i la Sra. Bastidas no han respost a cap d’aquestes instàncies que hem formulat, al·legant que açò depèn de la Generalitat Valenciana i no tenen les dades. L’únic conseller que s’ha referit al tema en les seues visites a Alzira va ser el vicepresident de la Generalitat. El sr José Císcar, en el 2012, va dir que amb el rescat de la Generalitat a començaments del 2013 els problemes financers se solucionarien i es posarien al dia en tots els pagaments. Ha passat el temps i ningú, ni menys la Sra. Bastidas, diu molt més.”
Per a Martínez: “a pesar de tot això, l’equip de govern un dia afirma que habilitarà algunes de les dependències del centre sociocultural de les Basses encara que no estiga acabat o, de repent, s’afirma que es traslladarà a la Parrilla l’Escola d’Adults.”
Des d’EU-Alzira exigim transparència i claredat a la Sra. Bastidas, que es deixe d’improvisar i llançar balons fora. I que diga de quina informació disposa l’equip de govern, quins terminis es preveuen o no per a la finalització de les obres i quins compromisos ha adquirit el govern valencià. I, per part de l’Ajuntament, si aquesta situació es perpetua, si s’assumirà alguna de les obres o no, per evitar un major deteriorament dels edificis i perdre els diners públics invertits, així com quins serveis es pensen habilitar en els mateixos. Cap dels representants del Consell de la Generalitat ha dit res al respecte en les seues visites a Alzira. I el govern local afirma una cosa o la contrària en les seues declaracions.
EU-Alzira
 
Septiembre 2013 – Todas las noticias de Alzira – Clic aquí