Este dissabte el Consell de la Joventut de Carcaixent presenta la prčvia del Concert per la Llengua

Jueves, 18 de julio de 2013 | e6d.es
• Tindrŕ lloc al pub “Dau al Set” de Carcaixent, a les 22:30 hores
c#ristianmahiques20130120
Els tres finalistes, que actuaran aquest dissabte són: Barbaritats (Xàtiva) Badok (Alfafara) i Assekes (Benifaió).
La nit s’espera emocionant gràcies a la diversitat d’estils musicals que es presenten i a un concert molt interessant on de segur anem a poder gaudir de bona música en valencià. A més, aquestos grups compten amb un directe molt elaborat i que no deixarà indiferent a ningú.
L’entrada serà gratuïta. El pub “Dau al Set”, que sempre ha apostat per la música en directe, es troba al carrer Joanot Martorell núm. 9, prop de l’estació de Renfe.
La comissió permanent vol recordar que aquest dissabte hi haurà un jurat que decidirà el grup guanyador de la prèvia i que l’altre eixirà mitjançant una enquesta al nostre Facebook en la que podran participar totes les persones. Serà d’aquesta manera com es confecciona el cartell del Concert per la Llengua que celebrarem el pròxim 14 de setembre a les pistes esportives de la FEVE junt als caps de cartell; Atzembla, Atupa i Txarango.
El Consell de la Joventut espera la màxima participació de la joventut de Carcaixent, així com de la joventut d’altres pobles i agraeix la difusió d’aquesta activitat.
 
Comissió Permanent
Consell de la Joventut de Carcaixent