| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 5 de noviembre de 2014

POBLACIONES » Gastronomía en la Ribera » Este cap de setmana no deixes de visitar a Montroi la fira més dolça de la Comunitat Valenciana
» Eventos gastronómicos » Postres

Este cap de setmana no deixes de visitar a Montroi la fira més dolça de la Comunitat Valenciana

FIVAMEL torna del 7 al 9 de novembre amb més expositors, més activitats i el Museu de la Mel obert tot el cap de setmana


._000327
Entrevista a Carles Galletero,
director de FIVAMEL



 
La fira més dolça de la Comunitat Valenciana és, sens dubte, la Fira Valenciana de la Mel (FIVAMEL). Està declarada d'interès turístic local i és una de les què rep major afluència de visitants dins del calendari gastronòmic nacional. La fira de la mel estarà oberta, a tots els visitants que vulguen assistir a una experiència molt dolça, el  pròxim cap de setmana del 7 al 9 de novembre a Montroi.
Mel, gelea reial, propólis i cera en panal, aplicat a una infinitat de productes alimentaris, decoratius o relacionats amb la salut natural es poden trobar en este esdeveniment que agrada a majors i xicotets per tractar-se d'una fira de tipus familiar. Un any més es posarà en marxa l'operació “busmel”, de manera que tota persona que desitge puga assistir a la fira en un bus particular i ser convidat a esmorzar o berenar a un mòdic preu. A més, si encara no has vist el Museu Valencià de la Mel (MUVAMEL), pots fer-ho de manera extraordinària durant la celebració de la Fira Valenciana de la Mel. Una sala d'exposició permanent, una sala d'audiovisual i una exposició temporal relacionada amb l'apicultura, dins d'un complex amb una tenda carregada de referències i productes que faran les delícies dels més dolços. El museu té un caràcter didàctic i pedagògic, de manera que es pot fer una visita guiada o interactuar de manera individual amb els elements allí disponibles.
Fivamel és la fira que antecedeix al Nadal, sent un dels seus principals atractius fer apilament de vins dolços, mels i torrons per a eixos menjars familiars que tant enyorem. També serveix per a regalar-se amb mels de diferent procedència que ens serviran per a mitigar els efectes dels refredats que tant molesten. Carles Galletero, director del Museu Valencià de la Mel,  ens explica en esta entrevista a El Seis Doble, tot el que ens espera en la 19 edició de la fira més dolça de la Comunitat Valenciana.
E6D
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.