Entrevista al tenor d’Alberic Rafa Sanz: “El món de la música és sempre un continu aprenentatge”

Martes, 24 de julio de 2018 | e6d.es
• Actualment es dedica al món de la docència i dirigix l’Acadèmia Intermetzzo, on impartixen classes de cant i piano

._000577
Rafa Sanz posseïx una portentosa veu de tenor, va debutar al Teatro Real de Madrid amb La Traviatta; també ha participat en l’homenatge a Manuel de Falla en el Gugemheim de Bilbao i ha demostrat la potència de la seua veu en nombrosos espectacles del nostre país.
A dia de hui es dedica al món de la docència i dirigix l’Acadèmia Intermetzzo, on impartixen classes de cant i piano. També dóna classes de tècnica vocal a 36 alumnes de diferents edats i arribats de tots els punts de la geografia espanyola.
Segons ens comenta a l’entrevista va començar al món de la lírica de forma causal, el director D. José Barberá va vore el seu potencial i ràpidament van començar a treballar junts en el Conservatori de València.
Al llarg de l’entrevista, Rafa Sanz ens comentarà com troba ara mateix el món de la lírica a Espanya, repassarem la multitud de concerts en els quals ha participat i descobrirem, amb ell, quina és la diferència que hi ha entre cantar i ensenyar a cantar a la gent.
A banda de dedicar-se a l’ensenyament també disposa de moments per a disfrutar als escenaris i el podem escoltar col·laborant amb la formació Píccola Lírica recorrent molts dels escenaris de la comarca en concerts benèfics.
E6D