Entrevista a Josep Maria Mas, alcalde de Montserrat: “Volem millorar la comunicació amb els veïns”

Viernes, 5 de febrero de 2016 | e6d.es
• Amb motiu de la posada en marxa de la nova APP de Montserrat fem un repàs a tota l’actualitat municipal

._000296


._000344
Josep Maria Mas, l’alcalde de Montserrat, busca sempre estar en contacte directe amb els seus conciutadans. Per açò, han posat en funcionament des de l’Ajuntament una aplicació de mòbil que permetrà als veïns i veïnes estar en contacte permanent amb el Consistori.
Mitjançant la aplicació, els ciutadans rebran tots els bans municipals, les activitats esportives, culturals i festives que es realitzen al municipi. També podran participar en enquestes i enviar a l’Ajuntament totes aquelles qüestions i dubtes que puguen tindre.
L’alcalde també ens comenta la sol•licitud que han presentat, un any més, a la Conselleria per a que els establiments del municipi puguen obrir en festius, per a donar servici a tots els veïns i visitants que s’apropen als centenars de xalets i cases de camp que existixen al terme.
Actualment l’Ajuntament està governat en minoria pel PSPV-PSOE i Esquerra Unida, després de trencar el pacte de govern amb el grup independent AIGUA. Però Josep Maria Mas confirma que “la governabilitat del municipi està assegurada i que arribaran a pactes puntuals amb les demés forces politiques per a continuar solucionant els problemes que afecten a Montserrat”.
Des del Consistori s’està treballant en nous projectes, entre els que l’alcalde destaca la pròxima setmana cultural, projectes europeus amb la col•laboració de la Agència Energètica de la Ribera i, com cada any, preparant una nova edició de la “Setmana de Música de Cambra de Montserrat”.
E6D
._000387