Entrevista a Josep Botella, alcalde de CÓrcer | Els primers 100 dies de govern

Jueves, 8 de octubre de 2015 | e6d.es
• ôLĺAjuntament de CÓrcer no tindrÓ mai prou diners, ja que estem assumint moltes competŔncies que no sˇn nostres, com lĺescoleta i la neteja del riu Sellentö

._000338
En el nostre recorregut que estem fent pels Ajuntaments de la comarca, fem parada hui a Càrcer. Josep Botella, el seu nou alcalde, ens rep al despatx del Consistori per a fer una valoració d’estos cent primers dies al front del govern municipal. Afirma que “encara estem situant-nos, però ja hem ficat en marxa projectes com la neteja del canyar del riu Sellent”, perquè en cas d’avinguda el poble es veuria afectat.
Respecte a les arques municipals confirma que “el poble compta amb un deute assequible”, però avisa de que “l’Ajuntament de Càrcer no tindrà mai prou diners al tindre que fer-se càrrec de competències que no són nostres com l’escoleta o la mateixa neteja del riu”.
Altra de les preocupacions que té el nou equip de govern és l’edat de la població, “la gent jove no troba treball al poble i se’n van a viure a altres localitats, això està provocant que l’edat mitjana de la localitat siga molt alta”, el que comportarà en un curt termini que s’hagen d’ampliar les ajudes socials.
En l’entrevista, a més de la problemàtica demogràfica, tractem temes com el desviament de la carretera, la creació de nous llocs de treball al municipi i l’actual estat de l’agricultura  ja que, segons Josep, “la gent jove no continuarà treballant les terres de la família i això pot comportar que grans empreses compren els terrenys per a explotar-los i desapareguen els xicotets i mitjans agricultors”.
E6D