Entrevista a Diego Gómez (3) | “Anem a lluitar perquè els treballadors de l’hospital conserven els seus llocs de treball”

Lunes, 9 de enero de 2017 | e6d.es
• “Amb la reversió, la Generalitat invertirà en millores a l’hospital com els accessos i la problemàtica de les places d’aparcament”

._000462
Última part de l’entrevista amb Diego Gómez per a fer un balanç del passat any 2016 i de les previsions de cara a l’actual 2017. En este bloc tractem el tema de les festes, en el qual Gómez concreta que “s’ha de continuar consultant a la gent quin tipus de festes volem, apostarem per la descentralització, seguirem invertint en els nous espais, com el recinte firal, i vorem que va paréixer la recuperació de l'espai del camp de Venècia”.
Altra de les qüestions que preocupa l’equip de govern és la reversió de l’Hospital de la Ribera. L’alcalde apunta tres pilars fonamentals de cara al 2018, “seguirem lluitant perquè els treballadors de la comarca conserven els seus llocs de treball, intentarem que es conserven totes i cadascuna de les especialitats que es tracten a hores d’ara a l’hospital i, una cosa molt important, és què amb la reversió, la Generalitat invertirà en millores a l’hospital com els accessos i la problemàtica de les places d’aparcament, cosa que en els últims anys no s’ha solucionat”, afirma Gómez.
Tanquem l’entrevista parlant de la participació ciutadana, a traves de les assembles i canals de comunicació de l’Ajuntament, i també fem referència a l’ambient polític que es respira als Plenaris, així com la relació amb les forces de l’oposició en l’àudio que adjuntem en este article. 
E6D