Entrevista a Diego Gómez, alcalde d’Alzira (2) | “El sou dels membres de l’equip de govern es congela en 2017”

Jueves, 5 de enero de 2017 | e6d.es
• "La gestió dels diners públics és molt important per a este Ajuntament, no guardem factures pels calaixos"

._000433
Acabar un any es una acotació a la que estem acostumats, significa en moltes ocasions fer balanç i així ho hem volgut portar a cap amb Diego Gómez, alcalde d’Alzira, que ens ha obert una vegada més les portes del seu despatx per a contestar a totes les qüestions que li hem preguntat respecte a la política local al llarg de 2016. Al tractar els nombrosos temes d’una manera extensa, hem considerat oportú dividir l’entrevista en diversos blocs. 

En esta segona part de l’entrevista a Diego Gómez continuem repassant els projectes urbanístics que estan o es posaran en marxa en els pròxims anys. Les noves dependències de la Policia Local, els Casal Jove, la recuperació i restauració del Palau de Casassús, la insonorització i una passarel•la per a la CV-50 en la zona del bingo, els camins de la Murta o la Casella, la reivindicació històrica de la connexió amb l’AP-7 i el canal de desaigüe més ampliat per a què no s’inunde el barri de les Basses són projectes que estan en marxa per part de l’equip de govern.
Diego Gómez afirma que “s’aniran realitzant de forma gradual, són projectes que es faran de forma bianual o plurianual, sempre intentant buscar subvencions i mitjançant romanents”.
En quan a problemes que s’han pogut solucionar o tancar en 2016, ens interessem pel termini de pagament a proveïdors i pels endarreriments a la Mancomunitat i l’alcalde confirma que s’estan solucionant i “s’està treballant per posar-se al dia el més prompte possible”.
La gestió dels diners públics “és molt important per a este Ajuntament i no guardem factures pels calaixos”, assegura Gómez, a més, ens confirma que “el sou dels membres de l’equip de govern es congela en 2017 i no hi haurà increments”.
Les inversions de vessant social, la conversió en zona de vianants del centre de la ciutat, la mobilitat i els esdeveniments culturals i esportius són altres de les qüestions que tractem en l’àudio que adjuntem en l’article.
E6D