Entrevista a Borja Carbonell, membre de l'equip Salones Carlos Valiente

Viernes, 25 de septiembre de 2020 | e6d.es
• Nominat en la categoria de Men’s Cutting del International Visionary Award
 
 

Bernat Sayol i Borja Carbonell han sigut nominats per al premi de Men’s Cutting (millor col·lecció de Moda Comercial Dt.). La nova col·lecció de l'equip artístic participarà en la categoria de ‘Cut & Color’ (millor col·lecció de moda comercial femenina).

La firma de perruqueria alzirenya, Salones Carlos Valiente, ha aconseguit tres nominacions en el International Visionary Award. Es tracta d'uns dels  premis internacionals de més prestigi, organitzats pel Alternative Hair Show en els quals, només enguany, s'han presentat col·leccions de més de 20 països diferents. Aquests premis es celebrarán el pròxim 11 d'octubre en streaming, a causa de l'actual pandèmia.

En la categoria de Men’s Cutting, en la qual es premia la millor col·lecció de tall comercial masculí, han sigut seleccionats dos membres de l'equip artístic de Salones Carlos Valiente, Bernat Sayol i Borja Carbonell i que competiran pel guardó.

La tercera nominació s'ha aconseguit gràcies a l'última col·lecció de l'equip artístic i competirà en la categoria de Cut & Color que reconeix a la millor col·lecció de moda comercial femenina. Per a aquesta ocasió, serà la jove, Sara Piera, l'encarregada de representar a la signatura en el certamen.

E6D