| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 4 de julio de 2019

POBLACIONES » General » Entra en la formació que t’apropa al mercat laboral
» Educación y formación

Entra en la formació que t’apropa al mercat laboral

Coneix l’oferta de cicles formatius el 10 de juliol en la Jornada de Portes Obertes de Xúquer Centre Educatiu

 

.-000472

Els cicles formatius són els estudis més propers a la realitat del mercat de treball. Actualment s'han convertit en una autèntica alternativa professional que dóna resposta a la creixent necessitat de les empreses d'incorporar als seus equips personal altament qualificat. El gran nivell d'especialització i el contacte permanent amb les empreses són dos ingredients que converteixen a aquests professionals en els perfils més demandats pel mercat de treball.

Segons l'últim informe anual de Infoempleo i Adecco, el 42,4% de les ofertes d'ocupació a Espanya en 2018 exigien que el candidat tingués estudis d'FP ja foren de grau mitjà o superior. És la primera vegada en els 22 anys que porta realitzant-se aquesta anàlisi d'ofertes que les vacants que exigeixen estudis d'FP superen a les que demanen titulacions universitàries. De fet, les previsions apunten que els llocs de treball que es crearan al nostre país requeriran fins a un 65% de professionals de cicles formatius.
Conscient d'aquesta nova realitat, Xúquer Centre Educatiu imparteix cicles formatius de grau mitjà i superior per a capacitar al seu alumnat en les competències professionals més demandades en el sector de les noves tecnologies i el turisme actiu, a través de metodologies actives i innovadores. El centre integra una educació 100% experiencial en el seu sistema d'aprenentatge per a proporcionar a l'alumnat un alt nivell de competència i la qualificació professional més adequada a les demandes de les empreses. Amb aquesta metodologia, l'alumnat rep una formació especialitzada i actualitzada en relació a les necessitats de les empreses. A més, la flexibilitat del model permet a les empreses adaptar la formació a les seues necessitats específiques.

El pròxim 10 de juliol el futur alumnat interessat pot visitar Xúquer Centre Educatiu de 18 a 20 hores en una Jornada de Portes Obertes on s'informarà del Cicle Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), una titulació que aporta les competències necessàries per a desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma per a la gestió empresarial i de negoci. A més, a les 19h el professorat impartirà un taller de programació amb Phyton.

D'altra banda, l'alumnat també podrà aprofundir en el Cicle de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural, una formació per a la pràctica esportiva de persones amants de la naturalesa, han sorgit noves professions que generen la necessitat d'una formació altament especialitzada.

Xúquer Centre Educatiu

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares