| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 27 de marzo de 2017

POBLACIONES » Carcaixent » Emmarca els teus records fallers en Artdecor Carcaixent i conserva’ls tota la vida
» Noticias Comerciales » V

Emmarca els teus records fallers en Artdecor Carcaixent i conserva’ls tota la vida

Aprofitat d’un 10% de descomptem fins al 15 d’abril


Vols immortalitzar eixe moment especial? Un marc és l’opció ideal. En Art Decor Carcaixent trobaràs una àmplia gamma de models de diferents grandàries que s'adapten a qualsevol tipus de decoració de la teua llar.
Eixos grandíssims moments fallers, imatges fantàstiques de Setmana Santa, reunions amb els amics en Pasqües, les vacances d’estiu o uns bons records dels Nadals amb la família pots conservar-los com el primer dia i, a més, es pot convertir en un regal amb molta classe.
Clàssics, moderns, vintage, infantils, divertits… No perdes l'oportunitat de recordar els teus moments cada dia amb l’àmplia gamma de marcs que Art Decor Carcaixent posa al teu abast. Molt prompte posem en marxa els nostres tallers de pintura. Amb ells augmentaràs la capacitat d'observació i percepció dels detalls. Permeten conèixer i comprendre l'obra d'artistes significatius per a aprendre els seus mètodes i incorporar-los. Podràs aprendre a dibuixar esbossos i traslladar-los al llenç, conèixer els materials, tècniques de color, formes d'aplicació de la pintura i tipus de pinzellades.
Visita la nostra àmplia exposició al carrer Ramón y Cajal, nº 61 de Carcaixent o visita el nostre Facebook.


 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares