Les associacions de veďns d'El Perelló i Mareny de Barraquetes continuen avant amb la manifestació

Viernes, 1 de noviembre de 2019 | e6d.es
• Per les conseqüčncies nefastes per a les poblacions que suposarŕ el projecte de pacificació de la CV-500

._000351
Els veïns del Perelló, Mareny de Barraquetes, El Palmar, Perellonet i la Devesa continuen avant amb la seua decisió de manifestar-se el pròxim dia 8 a València davant les conseqüències nefastes que per a les seues poblacions suposarà el projecte de pacificació de la CV-500.
Malgrat la informació publicada hui en un mitjà de comunicació, els veïns, lluny de desconvocar la manifestació, estan més decidits que mai a seguir endavant amb les seues accions per a aconseguir que se'ls tinga en compte. Des de les associacions de veïns del Perellonet, Devesa del Saler i El Palmar, desmenteixen el titular aparegut en premsa i afirmen que "la manifestació continua, a expenses de Delegació  de Govern. Els alcaldes del Saler (que va dimitir), El Palmar (que no continua) i Perellonet (que va perdre les eleccions), creiem que no ens representen quan no han vingut a l'assemblea veïnal informativa que es va celebrar al Perelló divendres passat".
Altres veïns del Palmar han comentat també que, "a més de secundar la manifestació, el poble segueix bolcat a paralitzar el programa perquè creiem que amenaça a la població que du convivint en la natura i mantenint les tradicions durant molts segles".
Així mateix, els alcaldes del Perelló i Mareny de Barraquetes han mostrat el seu enuig en considerar que la situació és molt greu i se'ls està ignorant. Després de la reunió mantinguda amb les directores generals de Conselleria dilluns passat, per a Juan Botella, alcalde del Perelló, resulta una ofensa el fet que, "després de portar més de vint dies intentant reunir-me amb el vicealcalde de València, Sergi Campillo, sense rebre contestació, ahir convoca una reunió i a nosaltres, parts importantíssimes afectades en este projecte, encara que no pertanyem al municipi de València, no ens convida a participar. Nosaltres continuarem endavant amb les nostres manifestacions perquè està en joc el nostre futur i el del nostre fills. El tema és molt seriós i mereixem que se'ns tracte amb més respecte i es tinga en compte la nostra opinió i necessitats, cosa que fins ara no s'ha fet en cap moment".
Per a facilitar el trasllat dels ciutadans a València el dia de la manifestació, els Ajuntaments del Perelló i Mareny de Barraquetes oferiran un servei d'autobús gratuït, que eixirà a les 8.30 hores. A més, des del Consistori del Perelló, en col•laboració amb l'empresa encarregada, oferiran també de forma gratuïta el servei d'escola matinera, de 8 a 9 hores.

 ._000604

._000296